×
Ürünler Sepete Eklendi
Mcdodo

MCDODO CA-1470 140W TYPE-C TO MAGSAFE 3 ŞARJ KABLOSU 2M - SİYAH

(0)
749,00 TL 899,00 TL

Stok Tükenmiş

150₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Mcdodo Manyetik Hızlı Şarj Kablosu MagSafe 3 konektörleri ile benzersiz ve kullanışlı bir şarj kablosudur. MacBook'ları şarj etmek için mükemmeldir, Mcdodo CA-1470 ile bu işlem aynı derecede hızlı, verimli ve güvenlidir.
Bağlantı noktalarına zarar vermeden kabloyu kolayca ve hızlı bir şekilde takıp çıkarmanıza olanak tanıyan bir manyetik konektöre sahiptir. Kablo, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air gibi çeşitli cihazlar ve MagSafe 3 konnektörü olan diğer cihazlarla uyumludur.
Manyetik şarj

Hareketli parça olmadığından ve kontaklar güçlü bir mıknatıs tarafından yerinde tutulduğundan bağlantı noktasını ve kabloyu aşınmaya ve yıpranmaya karşı koruma avantajına sahiptir. Ayrıca yanlışlıkla temas halinde fiş otomatik olarak MacBook'tan ayrılarak bilgisayarın düşmesini engeller. Örgülü olmasından ötürü bu kablo ayrıca bütünlüğünün uzun süre korunmasını sağlar.
Hızlı ve güvenli şarj

Mcdodo CA-1470 140W Magsafe 3 şarj kablosu, cihaz pilini hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlayan 140 W'a kadar güce sahip cihazların hızlı şarj edilmesini destekler. Ayrıca kullanım sırasında güvenliği sağlayan ve cihazları hasardan koruyan aşırı yük ve kısa devre korumasına sahiptir. Bu, onu rahatlık ve verimliliğe değer veren kullanıcılar için mükemmel bir seçim haline getirir.

Stok Kodu MC-CA1470
Barkod 6921002614702
EAN 6921002614702
Kategoriler Kablolar
Markalar Mcdodo
Etiketler MCDODO CA-1470 140W TYPE-C TO MAGSAFE 3 ŞARJ KABLOSU 2M - SİYAH
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Son İncelenen Ürünler

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap