×
Ürünler Sepete Eklendi
Gamepower

Outlet Gamepower Translucent 10.000 Dpı Rgb Pro Gaming Oyuncu Mouse Macrolu

(0)
750,00 TL 1.099,00 TL
Son 1 adet ürün kaldı!


150₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

üründe çok ufak iz vardır. ürün 2 yıl garantilidir.

 

Translucent RGB Gaming Mouse Gamepower Translucent, E-Spor oyuncularından gelen bildirimler üzerine çekirdek performans ve Kişiselleştirme özelliklerine ek olarak, birçok ayrıntı detaylı olarak düşünülerek tasarlanmıştır. Profesyonel oyunculardan oluşan ağımızdan ve genel olarak oyun topluluğundan gelen geri bildirimlere dayanarak, daha şık görünen şeffaf yüzeye sahip, son derece güçlü, yüksek performanslı ve dayanıklı bir fare tasarlandı.

Üst Sınıf Pixart 3325 Optik SensörTranslucent, yüksek performanslı Pixart 3325 Optik sensör ile donatıldı. 10.000 DPI çözünürlüğe sahiptir. Yüksek Hassasiyetli Sensör, nokta atışı doğruluğu sağlarken, oyun sınıfı mikro anahtarlar uzun ömür, daha fazla dayanıklılık ve son derece duyarlılık sağlayarak size rekabette daha da büyük bir avantaj sağlar.

Simetrik ve Ergonomik TasarımGamePower Translucent, hem sol hem de sağ el kullanımı için özel simetri tasarımı ve ergonomik tasarımı ile uzun süreli kullanım için daha fazla konfor sunar.
 

RGB YüzeyTranslucent ile Özelliştirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyın. Mouse yüzeyini tam istediğiniz gibi aydınlatabilir, yüzeyde RGB ışık, değiştirilebilir renk efekti, güçlü görsel efektleri ile oyunlarınıza ambiyans katın.,

Dayanıklı Premium SwitchlerTranslucent, 20 milyona kadar switch ömrüne sahiptir. Sağ ve sol taraftaki güçlü switchler ile performans farkınızı ortaya çıkarın. Hız ve Konfor kombinasyonu ile daha yüksek bir seviyelere kavuşun

Makro Atamaları ile Gücünüzü Bir Üst Seviyeye ÇıkarınGamepower Translucent, programlanabilir tuşlar ile geliyor. Özelleştirilmiş düğmeleriniz ile, silah seçimlerini daha doğru bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz. Yenilikçi ve dayanıklı switchler ile makro butonları en iyi makro deneyimlerinizi yaşatacak.
Teknik Özellikler

Buton Sayısı7 TUŞ

Çözünürlük (DPI) 10.000DPI

Tazeleme Hızı (Hz)1000HZ

FPS5000FPS

LED ya da RGB LED RGB Aydınlatma

Kablo Uzunluğu 1.8M

Maksimum Hızlanma 20G

Sensör CinsiOptik

Sensör Üreticisi ve Modeli Pixart 3325

Yazılım ve Makro Var

Stok Kodu copycopyGP-TRANSLUCE
Barkod 4460093048772
EAN 4460093048772
Kategoriler Yazıcı & Sarf Malzemeleri
Markalar Gamepower
Etiketler Outlet Gamepower Translucent 10.000 Dpı Rgb Pro Gaming Oyuncu Mouse Macrolu
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap