×
Ürünler Sepete Eklendi
Gamepower

Gamepower Kizaru Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık

(0)
1.699,00 TL

Stok Tükenmiş

150₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kusursuz 7.1 Surround Deneyimi

Gamepower Kizaru sürükleyici 7.1 surround ses kalitesi ile size daha iyi bir oyun deneyimi sunar. Farklı yön ve uzaklıklardan gelen sesleri tespit etmenizi sağlar. Oyun arenasında, rakiplerinizin konumunu kolayca tespit edin ve rekabette bir adım önde olun.

Yüksek Kalite İletişim 

Gamepower Kizaru, dış ortam gürültüsünü önemli ölçüde azaltan, esnek ve 360° ayarlanabilir  gürültü önleyici bir mikrofonla donatılmıştır. Kizaru'nun sahip olduğu özel mikrofon sayesinde takım arkadaşlarınızla taktikleri kesintisiz ve zamanında paylaşabilirsiniz.

Oyunu Hisset

7.1 Surround ses kalitesi yanı sıra, titreşim özelliği sayesinde oyun deneyimlerinizi güçlendirecek hissiyata hazır olun. Kizaru sizlere farklı titreşim dalgaları ile daha önce hiç yaşamadığınız deneyimleri sunar.

Konfor İçin Tasarlandı

KIZARU, E-spor uzmanları tarafından en uzun oyun oturumlarında bile rahat kalmak için tasarlanmıştır. Ultra yumuşak pedlerle uzun süreli dayanıklılık sağlar. Sadece rahat hissedin ve oyunun zevkini çıkarın.

53mm Neodimyum Sürücüler

Gamepower Kizaru, özenle kontrol edilmiş bass-tiz kalitesini genişleten ve oyun oynamakla beraber tüm kişisel eğlence ihtiyaçlarınız için de dengeli mükemmel ses kalitesi sağlayan yüksek kaliteli 53mm ses sürücülerine sahiptir.

Kendinizi Profesyonel Arenadaymış Gibi Hissedin

Profesyonel oyuncular için özel olarak tasarlanmış Kizaru ile uzun ve konforlu oyun seanslarının keyfini çıkarın. Kizaru, en zorlu müsabakalarda profesyonel oyuncuların en güvenilir takım arkadaşı olmayı vaat ediyor!

Kontrol Sende

Kizaru'nun dâhilî kumandasıyla; ses seviyesi, titreşim, LED ve mikrofonu kolayca ayarlayabilirsiniz. Ergonomik bir yapıya sahip olan kontrolcü ile; tüm ayarları tek elle kolayca ayarlayabilir; zevkinize göre farklı RGB efektleri arasından favori animasyonunuzu seçebilirsiniz.

Multi Platform Uyumluluğu (PC-PS)

Kizaru'nun sahip olduğu USB port ile PC, Laptop, PS4, PS5 gibi cihazları birbirine bağlayabilirsiniz. Ayrıca sahip olduğu dahili ses kartı sayesinde stüdyo kalitesinde kayıt alabilirsiniz.

Tüm Detayları Hissedin

Oyunlarda başarılı olmak istiyorsanız, tüm detayları duyabileceğiniz güçlü bir kulaklığa ihtiyacınız var. Gamepower Kizaru, 53mm sürücüsü ve oyuncular için özel olarak tasarlanan tasarımı sayesinde size ihtiyacınız olan tüm sesleri, ayrıntılı bir şekilde aktarır. Ayrıca RGB aydınlatması sayesinde oyun atmosferinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Stok Kodu GP-KIZARU
Barkod 4460093048000
EAN 4460093048000
Kategoriler Oyuncu Kulaklıkları
Markalar Gamepower
Etiketler Gamepower Kizaru Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap